Foto's

Woonkamer

Vanuit de hal komt u in een tussenruimte die overgaat in het woongedeelte met open haard en openslaande deuren naar het overdekte terras. Het eetgedeelte heeft een houtkachel en een trap naar de vide waar de televisiehoek is. Er zijn Nederlandse en Portugese zenders beschikbaar en een DVD-speler.

Keuken

De keuken is helemaal vernieuwd en aangepast aan de uitbreiding van het huis. Zo is er een 90 cm brede oven om voor grotere groepen uitgebreid te kunnen koken. Verder is de keuken voorzien van een inductie kookplaat, een magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvries en allerlei losse apparatuur.

Tuin & Terras

Er wordt veel aandacht besteed aan de tuin. Twee keer per week komt de tuinman die meteen ook het zwembad onderhoudt. Het huis is vrijstaand en ligt aan een doodlopende weg, waardoor er geen verkeer is. De tuin is zo aangelegd dat er elk seizoen wel iets in bloei staat. Er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden, doordat aan beide zijden van het huis tuin en terras is. Het totale terrein is ca 5000m2.

Slaapkamers

De twee oorspronkelijke slaapkamers van voor de verbouwing hebben een nieuwe gezamenlijke badkamer. De twee nieuwe kamers hebben elk een eigen, ensuite badkamer. Er zijn twee kamers met een tweepersoonsbed, de overige kamers hebben eenpersoonsbedden. In totaal zijn er 10 slaapplaatsen voor volwassenen en op aanvraag zijn er 2 kinderbedjes.

Vergaderlocatie

De grootste slaapkamers kan op verzoek als vergaderlocatie worden ingericht met ca 20 zitplaatsen in theatervorm of 12 zitplaatsen in een kring. Er is een beamer beschikbaar op aanvraag. Veel besprekingen worden buiten gehouden, waar volop ruimte is, met een lange (dubbele tafel) als vergaderopstelling. We kunnen in samenwerking met B&B/boutique hotel Casa do Alto groepen ontvangen tot een maximum van 44 personen, inclusief catering. Over de mogelijkheden en prijzen hebben we graag persoonlijk contact: mail bettie.sleeuw@icloud.com